14 Voorbeelden van een badkamer met sauna!

1
badkamer met sauna

Een badkamer met sauna is direct luxe te noemen. Voorheen was dit alleen weggelegd voor mensen met een behoorlijk budget. De productontwikkeling in sauna’s en de toenemende trend in luxe badkamers zorgt echter voor toename van het aantal badkamers met sauna. De sauna’s zijn er in verschillende afmetingen. Standaard afmetingen voor budget uitvoeringen en echt maatwerk voor een perfect passende sauna in jouw luxe badkamer. Bekijk hieronder de voorbeelden en verschillende soorten sauna’s voor in de badkamer.

Bekijk ook dit ontwerp van een luxe badkamer met sauna!

badkamer ensuit sauna

wellness sauna thuis

sauna zolder

sauna in huis

sauna in badkamer

sauna betoncire

sauna badkamer led

luxe badkamer met sauna

infrarood sauna badkamer

badkamer sauna

badkamersauna

badkamer met sauna

Finse sauna

De Finse sauna wordt ook wel de traditionele sauna genoemd. Je verwarmd de sauna door een kachel en het toevoegen van water daarop. Eventueel kun je daar een aroma aan toevoegen voor een aangename geur.

Infrarood sauna

De infrarood heeft geen kachel en kun je daarom uitvoeren in een meer compacte variant. Infraroodstralers zorgen in deze sauna voor de warmte. Niet door het verwarmen van de ruimte maar door het direct verwarmen van je lichaam. De kort- en lang golvende infrarood straling wordt overgebracht naar de huid zonder dat er warme lucht aan te pas komt. Dit is dezelfde techniek als voor de Sunshower bijvoorbeeld.

Combi sauna

Een combi sauna combineert het beste van twee werelden. Een finse sauna heeft een bepaalde opwarmtijd terwijl de infrarood sauna dit niet heeft. Bij een combi sauna kun je dus direct genieten van de sauna door middel van infrarood en als de kachel opgewarmd is, geniet van je de omgevingswarmte.