Luxe badkamers voorbeelden

1
luxe badkamers voorbeelden

Voorbeelden van luxe badkamers verdelen we hieronder in bepaalde productcategorieën. Ontwerpen en foto’s van complete badkamers bieden inspiratie maar het is de uitdaging om er onderdelen uit te pikken die je aanspreken en deze te verwerken in je eigen luxe badkamer. Om die reden verdelen we de voorbeelden hier over de verschillende productgroepen. Laat je inspireren voor de producten die jij in je nieuwe luxe badkamer wilt hebben!

Voorbeelden luxe badkamermeubels

Wat maakt een badkamermeubel nu eigenlijk luxe? Het formaat? De afwerking? Het aantal waskommen? Misschien is het de juiste de combinatie van alles dat een badkamermeubel luxe maakt. Je kunt hiervoor terecht bij het merk Detremmerie. Een A-merk in badkamermeubels met een groot assortiment goede badkamermeubels die naar eigen wens zijn te configureren. De catalogus hebben we via deze link voor je klaargezet!

Voorbeelden luxe toiletten

Luxe toiletten zijn innovatief en bieden het ultieme comfort. Te denken aan een douche wc, elektrische bediening, toilet met geurafzuiging of een urinoir.

geberit-aquaclean-mera-classicwandcloset-douche-wc-wit

Luxe douche voorbeelden

Voor de douche creëer je meer comfort door bijvoorbeeld te kiezen voor een regendouche. Deze zijn er in verschillende afmetingen en systemen. Kies je voor een regendouche uit het plafond of met een stang aan de muur? En een diameter van 12 tot zelfs 60 cm. Een zijdouche is een goede toevoeging om meer comfort te creëren in de douche. En wat dacht je van gekleurde verlichting en een persoonlijk muzieksysteem in de douche? Het is allemaal mogelijk!

Luxe ligbaden

Voor een luxe ligbad kun je denken aan een vrijstaand bad, op pootjes of niet. Dit zorgt direct voor een luxe uitstraling. Voor het comfort kun je denken aan hoofdkussens of natuurlijk een whirlpool systeem.

Luxe badkamertegels

Voor luxe badkamertegels hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Bekijk de tips een laat je inspireren!

luxe badkamertegels vtwonen